We build. Careers.
Scale-ups. Tech Squads.
Digital & IT departments.

Bekijk alle IT vacatures

/The easiest way to find a needle in a Haystack

Development

Marketing

Management

Design

Blockchain

Gaming

Wat we doen

Eerlijk is eerlijk. Met jouw IT-skills ben jij die speld in een hooiberg waarnaar veel bedrijven zoeken. Dus hoezo schakel jij met Haystack People? Het antwoord is simpel; jij wilt geen goede baan, jij wilt dé beste baan. Let’s meet!

Werving en Selectie

In de IT-branche zijn er volop kansen voor een glansrijke carrière. Van frontend developer tot scrum master en van product owner tot DevOps engineer, de banen liggen voor het oprapen. Wat jij vooral zoekt, is de mooiste inhoudelijke uitdaging waar jouw bijdrage ertoe doet. Wij leveren jou het totaalpakket.

Voor kandidatenVoor werkgevers

Executive Search

Maak gebruik van het specialistische netwerk van Haystack People. Van topmanagement tot directieniveau. Onze specialiteit ligt in de ICT-branche; het vakgebied waarin jij het verschil maakt met jouw kennis. Wij staan garant voor de beste kwaliteit.

Voor kandidatenVoor werkgevers

Detachering

Mooie ervaringen opdoen als fullstack ontwikkelaar met focus op Java, Javascript en PHP? Natuurlijk ben jij het liefst bezig met jouw vak als IT’er. Daarbij staat werkplezier hoog op jouw wensenlijst. Bij Haystack People begrijpen wij dat. Met ons uitgebreide netwerk vinden we altijd een functie en opdrachtgever die 100% past.

Voor kandidatenVoor werkgevers

Onze opdrachtgevers

Meer dan 100 toffe merken waar wij de tech teams voor bouwen.

Guy upright with laptop
Onze beloftes

Hoog kennisniveau

Met onze consultants meteen de diepte in over jouw vakgebied. Wij kennen de ICT-branche door en door. Daar ligt namelijk onze focus, kwaliteit en kennis. Onze ervaren consultants hebben een hoog kennisniveau die alle verwachtingen overtreffen.

De beste opties

Door ons uitgebreide netwerk bieden wij een mooie selectie aan partners. En het verrassingselement? Dat komt vaak uit onbekende hoek. Want wij schieten graag raak. Hoe? Met de beste ideeën en de meest interessante opties.

Afspraak is afspraak

Onze consultants staan in dienst van jou. Wij begeleiden jou van a tot z en bespreken wat jij wel en vooral niet wil. En de afspraken die wij maken, die komen wij na. Logisch!

Advies

Jouw cv heeft marktwaarde. Maar wat is die waarde precies? Onze consultants kennen de markt als de beste. Een eerlijk advies over de beste vervolgstappen? Een kritische blik op jouw situatie? Dat is exact wat je van ons mag verwachten.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen