Tilburg
Vast
80k, 85k, 65k, 70k, 75k
PHP, Laravel, Symfony, Drupal, Javascript, React

Solutions Architect / Lead Developer

Ben jij een ervaren Software Engineer die graag de stap naar Tech-Lead wilt maken? Of ben jij een Solutions Architect / Tech Lead die de volledige technische evolutie van een gevestigde digital agency uit de regio van Eindhoven wilt starten?

Lees en reageer dan snel op deze vacature! Want dit is een hele unieke kans die ik in de 7 jaar dat ik dit doe nog niet eerder ben tegengekomen!

Het bedrijf

Dit bedrijf is in de jaren '90 opgericht dus heeft al flink wat mee gemaakt in de wereld van web ontwikkeling. Wat begon met simpele websites (althans vergeleken met nu waren die websites heel erg simpel) is uitgegroeid tot een organisatie wat volledige online ervaringen maakt. Het is een bedrijf waar zo'n 30 mensen rondlopen waarvan 1/3e ongeveer het development-team is. De rest zijn andere disciplines waardoor je een leuke mix van ervaring en disciplines hebt, dit stimuleert creativiteit!

Ze werken voor verschillende A-Merken zoals Dr. Oetker en bedrijven als zij komen bij hun als ze een applicatie nodig hebben die hun merk versterkt en de ervaring voor klanten beter maakt. Ze kloppen dus niet aan als ze een (tegenwoordig) simpel website'je nodig hebben. Omdat dit klanten zijn op Enterprise niveau hebben ze robuuste systemen nodig daardoor hebben ze gekozen om in de core van hun backend applicaties gebruik te maken van Drupal, maar dat gaat veranderen.

Ze willen namelijk hun tech-stack vernieuwen en moderniseren en daar hebben ze iemand zoals jij voor nodig om het bedrijf, het team en de projecten letterlijk naar het volgende niveau te brengen!


Functie omschrijving

Jij gaat als lead developer/architect in deze functie de nieuwe strategie voor de ontwikkelingen voor hun klanten uitwaren. Hun stack is op dit moment op PHP (Drupal) gebaseerd maar gaan meer richting custom PHP en Javascript bewegen. De focus zal voornamelijk headless front-ends met React zijn en de backend met Symfony.

Je zal een team van ervaren (maar niet zo ervaren als jij) engineers onder je hoede krijgen die je ook meeneemt naar jouw niveau.

Eigenlijk ben je een soort van Ted Lasso, maar voetbal je wel mee.

Technologische visie: Ontwikkel en implementeer een sterke technische visie die de basis vormt voor onze digitale strategie. Je bent de drijvende kracht achter technologische innovatie en zorgt ervoor dat onze systemen niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook klaar zijn voor de toekomst. Maar niet te vergeten, we hebben ook te maken met legacy. Aan jou de uitdaging om die weer toekomstproof te krijgen.

Klantcontact: Ga met klanten in gesprek. Jij begrijpt de behoeften en vertaalt deze naar techologische oplossingen en een heldere scope. Je luistert naar feedback en werkt samen met ons team om de beste oplossingen te bieden die aansluiten bij de verwachtingen van de klant.

Teamleiderschap: Bouw en leid een sterk technisch team. Stimuleer een cultuur van samenwerking, innovatie en continue groei. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, ontwikkelen en motiveren van getalenteerde ontwikkelaars die samen streven naar technologische excellentie.

Wat jij moet kunnen

  • Je werkt al enkele jaren in een Lead/Architecten rol en je wilt een volgend bedrijf naar een nieuwe niveau brengen.
  • Je bent een senior developer die graag de stap wilt maken naar zo'n functie
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als software engineer in onze stack. PHP + Javascript met een lichte voor keur voor Javascript.
  • Je bent gezellig

Wat jij krijgt

  • Een salaris dat past bij jouw ervaring (€4.600,- tot … )
  • 25 vakantiedagen, uitstekende pensioenregeling, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop (OS naar jouw voorkeur).
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, cursussen en eventuele certificeringen.
  • Een team met leuke collega’s die elkaar elke dag weer uitdagen (ook tijden een pubquiz). Maar ook met klanten hebben we fijn contact. Daarnaast zijn er genoeg uitjes: Pubquizes, borrels, etentjes en spelavonden. Georganiseerd door de feestcommissie, of spontaan door je collega’s, gewoon omdat het gezellig is.
  • We houden elkaar graag gezond. Daarom starten we elke week met een gezamenlijke salade tijdens de lunch. Daarnaast is er altijd fruit op kantoor en doen we een bijdrage aan je sportabonnement.
  • Werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is. En je hebt zelfs mogelijkheden om op workation te gaan. Meerdere collega’s werken een maand per jaar in het buitenland.

Geinteresseerd? Solliciteer direct of neem contact op met a.janssen@haystackpeople.nl of bel naar 0682099493

Solutions Architect / Lead Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen