Rhenen
Vast
65k
PHP, Magento

Senior Magento Developer

Te werk gaan als Senior Magento developer bij een groeiend bedrijf?

Bedrijfsprofiel

Bij onze klant draait alles om het aangaan van technische uitdagingen en het optimaliseren van snelle webshops. Zij zijn gepassioneerd door het behalen van topprestaties en begrijpen dat snelheid in shops resulteert in de beste conversies. Hun klanten verlangen topkwaliteit en verwachten dat onze klant een proactieve en meedenkende rol speelt in zowel technische als strategische beslissingen. Innovatie zit in hun DNA, waarbij ze nieuwe technologieën omarmen om kansen te ontdekken en gevaren te mijden. Hun doel? Het beste combineren en buitengewone resultaten bereiken!

Ze zijn trots op hun klanten, variërend van ANWB, Dekbed-Discounter, PME-Legend tot Swiss Sense en nog veel meer. Hun bedrijfscultuur kenmerkt zich door een familie- en vriendengevoel met een open communicatie. Er wordt gestreefd naar hoogwaardige prestaties en ze bieden een omgeving waar jij jezelf kunt zijn en kunt groeien op basis van het geleverde niveau. Flexibiliteit staat centraal; je bepaalt zelf wanneer en hoe je werkt, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om in de avonden of nachten te werken.

Hun projecten variëren in grootte en betrokkenheid van 8 tot 40 uur per week. Met een team van 35, waaronder 30 ontwikkelaars en 3 PO's, zijn zij sterk gericht op hoogwaardige ontwikkeling.

Bij onze klant voelt het alsof je als freelancer binnen een organisatie werkt, met een hoog niveau van ontwikkeling en intensief klantcontact waarin je jezelf volledig kunt ontplooien.

Wat ga je doen?

In de rol van PHP back-end developer ben jij de brug naar klanten toe. Je omarmt technische complexiteit als uitdagingen die jou juist aanspreken. Je bent enthousiast over het werken met de nieuwste technologieën en hebt de vaardigheid om meerdere projecten tegelijkertijd aan te pakken. Je bundelt krachten met de front-end developers om op hoog niveau aanzienlijke verbeteringen te realiseren voor klanten. Je hebt een passie voor het stellen van uitdagende doelen en streeft ernaar om in alles wat je doet uit te blinken. Onze klant biedt jou het podium om je talenten naar voren te laten komen en jezelf te overtreffen.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt minimaal vier jaar PHP ervaring;
  • Termen als OOP, DRY en KISS kun je dromen;
  • Je bent volledig bekend met MySQL;
  • Je hebt ervaring met versiebeheer en Git;
  • Je bent bekend met automatische deploy processen;
  • Ervaring met Magento is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig.

Dit krijg jij ervoor terug

  • Salaris tot 65k, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • Werken bij een groeiend bedrijf met een zeer informele maar professionele werkomgeving;
  • Laptop van de zaak;
  • Werken aan grote labels en technisch uitdagende projecten in een technisch top-team;
  • Een modern kantoor met o.a. elektrische zit/sta bureau’s en ruimte voor ontspanning, aan de rand van een natuurgebied met panorama uitzicht op de Rijn;
  • Auto van de zaak is bespreekbaar.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nlof bel naar +31 6 30716577

Senior Magento Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen